Darbnīca, kurā tiek radīta Olivijas produkcija

Mūsu produkcija ir iegādājama tikai ar interneta starpniecību, tāpēc, lai veicinātu uzticamību mūsu produktam, vēlamies jums parādīt mūsu darbnīcu, kurā top visi Olivijas apģērbi. 

Mūsu komandā ir šuvējas ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi šajā industrijā, pateicoties kurām varam piedāvāt attālināti šūtus apģērbus, nepieciešamības gadījumā pielāgojot izstrādājumu arī nestandarta izmēriem. 

olivija olivija

Ražošanas procesā pārsvarā izmantojom Latvijā ražotus audumus (100 % kokvilnu un 100 % satīnu) un kvalitatīvus šūšanas piederumus. Šujam ar JUKI rūpnieciskajām šujmašīnām, apstrādājam vīles ar Brother un Rubina overlokiem, un izšujam paliekošu logo "Olivija" katrā izstrādājumā ar Brother izšujamo mašīnu. 

 olivija

olivija darbnica olivija peonies

Ražošanas procesā iegūtos atgriezumus ziedojam bērnudārzam, kur tie tiek izmantoti radošās nodarbībās. 

olivija darbnica

Olivija nākotnē turpinās atbalstīt less waste kustību, radot auduma rotaļlietas un dažādus interjera aksesuārus no audumu atlikumiem un atgriezumiem. Ja vēlies uzzināt, kā šī ideja attīstās nākotnē, seko @lesswaste.olivia Instagram platformā, kurā noteikti tiks izvietota aktuālākā informācija. 

SIA "Olivija" 2018. gadā ieguva Tukuma novada uzņēmāju balvu kā jaunais uzņēmums. Starp citu, lepojamies arī ar mūsu uzpirksteņu kolekciju, kuru kolekcionēšana aizsākās pavisam neapzināti labu laiku pirms uzņēmuma rašanās. Esam ļoti pateicīgi par šo kolekciju, jo īpaši tāpēc, ka nereti mūsu klientes atved uzpirksteņus no vietām, kurās ir nēsājušas mūsu apģērbus. 

olivija partneriba laukiem un jurai

Darbnīca izveidota ar Eiropas finansējuma atbalstu: 

Eiropas Savienība. Eiropa investē lauku apvidos. Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai. 

Nacionālais attīstības plāns 2020

LEADER

Biedrības "Partnerība laukiem un jūrai". Īpašs paldies Ilzei Turkai par atbalstu projekta realizācijā. 

 

1 komentārs

  • Jums ir tik ļoti kvalitatīvas drēbes! Pasūtu jau 4. reizi, atkal un atkal pārliecinoties par izstrādājumu kvalitāti!

    Alise

Atstāt komentāru

Vārds .
.
Komentārs .

Informējam, ka komentāri tiks pārskatīti, lai novērstu necenzēta un komerciāla satura publiskošanu.